Scootmobiel Reparatie

reparatie-2Een scootmobiel stelt u, indien u niet meer goed te been bent, in staat om volwaardig deel te nemen aan het dagelijks leven. U kunt uw dagelijkse boodschappen doen in het winkelcentrum, of naar het buurthuis gaan voor wat gezelligheid.

De scootmobiel is erg populair onder ouderen met mobiliteitsproblemen en door de vergrijzing zien we steeds meer scootmobielen op straat. Zelfs jongeren met mobiliteitsproblemen kunnen een veel zelfstandiger leven leiden als ze een scootmobiel hebben.

Soms is het mogelijk om weer zelfstandig aan het werk te gaan en veel beter deel te kunnen nemen aan dagelijkse activiteiten en vrienden en familie te bezoeken. Natuurlijk is het vervelend als je scootmobiel kapot gaat omdat je dan niet op je werk kunt komen of een afspraak kunt maken. De Scootmobielman zorgt er graag voor dat uw scootmobiel snel gerepareerd wordt zodat u weer de weg op kunt. De Scootmobielman biedt altijd reparatiediensten aan voor uw scootmobiel.

Problemen met de scootmobiel
reparatie-bandDe meest voorkomende problemen bij een scootmobiel zijn problemen met de accu of een lekke band. Als uw scootmobiel niet werkt, dient u contact op te nemen met de Scootmobielman. Wij zullen met u uitzoeken wat er aan de hand kan zijn. Soms is er een storingsfout te zien op het scherm van de scootmobiel en kan aan de hand van deze storingscode de locatie van het probleem worden bepaald. Er kan een bedieningsfout zijn of de bestuurder is misschien vergeten de acculader uit de scooter te verwijderen.

Dit kan iedereen overkomen en veel problemen kunnen op afstand worden opgelost door telefonisch contact op te nemen met de Scootmobielman. Als het probleem met uw scootmobiel niet op afstand kan worden opgelost, maken we een afspraak voor u om de scootmobiel aan huis te repareren.

Voor Scootmobiel reparatie bent u bij de Scootmobielman aan het juiste adres!

Scootmobiel Hulpdienst

Goede service en betrouwbaarheid naar onze klanten is onze hoogste prioriteit. Daarom hebben wij een aantal scootmobiel hulpdienst pakketten voor u samengesteld. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk mobiel zijn voor u is.

  • 24-uurs storing service: een snelle service voor dag én nacht, 7 dagen per week.
  • Mobiliteitsgarantie: Uiteraard zijn er soms gevallen die niet direct op te lossen zijn. Met de mobiliteitsgarantie van de Scootmobielman heeft u dan de zekerheid van een passend alternatief, zodat het ongemak voor u tot een minimum beperkt wordt. U kunt dus snel weer doorgaan met uw alledaagse bezigheden.
  • Banden service: Deze service is veelgevraagd en uniek. De service die wij verlenen spreekt voor zich; zodra u stil komt te staan door een lekke band met uw scootmobiel lossen wij dit ter plaatse zonder extra kosten op.

De scootmobiel hulpdienst is ook mogelijk voor andere mobiliteitsproducten, ook voor niet bij ons gekochte producten. 

All-in scootmobiel rijden

De Scootmobielman heeft nu ook een all-in scootmobiel pakket zodat u zorgeloos scootmobiel kunt rijden.

Met het all-in scootmobiel pakket heeft u geen kosten voor:

  • Onderhoud van uw scootmobiel
  • Service

Als u graag meer informatie wilt over een all-in scootmobiel pakket kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, wij beantwoorden graag al uw vragen.

All-in scootmobiel pakket: Geen verrassingen maar gewoon zorgeloos scootmobiel rijden voor een vast bedrag per maand!

Garantiekeur hulpmiddelen

Een verantwoord gebruik van hulpmiddelen is onderdeel van de inspanningsverplichting die zorginstellingen hebben om hun cliënten gekwalificeerde zorg te bieden. De Scootmobielman stimuleert het veilig gebruik van hulpmiddelen middels het toekennen van een landelijk keurmerk.

Om voor het keurmerk in aanmerking te komen, worden de hulpmiddelen door een gecertificeerde keurmeester van de Scootmobielman getoetst en bij goedkeuring voorzien van de Scootmobielman keurmerksticker.