Over De Scootmobielman

De Scootmobielman stelt zich voor:

Mijn naam is Arnold de Groot en ik ben sinds 1998 werkzaam in de scootmobielen-branch. In 2007 ben ik voor mezelf begonnen als De Scootmobielman en ik doe dit werk nog steeds met veel plezier.

U kunt bij mij terecht voor service, reparaties, pech onderweg en alles wat verder met scootmobielen te maken heeft. Heeft u vragen? Dan kunt u telefonisch contact met mij opnemen op het telefoonnummer 06-51374722 en ik help u graag verder!


Bezorgen technische mankementen aan uw scootmobielen u hoofdpijn, omdat u niet voldoende goede monteurs beschikbaar heeft? 
Heeft u een tekort aan servicemonteurs om aan de vraag te kunnen voldoen?

De Scootmobielman biedt de oplossing! 

Graag stel ik me aan u voor: De Scootmobielman. Uw freelance servicemonteur voor al uw scootmobielen.

Met meer dan 15 jaar aan ervaring, neem ik een grote hoeveelheid kennis en kunde mee naar uw klanten. Zonder problemen repareer ik de scootmobielen van uw klanten, ongeacht het merk of de staat van de scootmobiel. 

Met een neutrale bus, compleet ingericht met alle benodigde gereedschappen en programmeer apparatuur, vertegenwoordig ik uw organisatie. Uiteraard gebeurt dat representatief, op afspraak en conform uw werkwijze. Netheid, accuratesse en het nakomen van afspraken zijn voor mij vanzelfsprekend, net als de keurige benadering van uw klanten.

Net als u, vind ik de mobiliteit van uw klanten essentieel. Of het nu gaat om een vaste dag, een dagdeel, of dat u juist flexibiliteit wenst van mij als servicemonteur. De Scootmobielman staat voor u klaar!

Schakel De Scootmobielman in en verlos u van uw zorgen over technische mobiliteit.


De Scootmobielman heeft een jarenlange ervaring in de mobiliteit- en ADL branche. De Scootmobielman staat garant voor kwaliteitsproducten, degelijk advies, uitstekende service en condities. Om u goed te kunnen voorzien van een degelijk advies, volgen onze mensen regelmatig product cursussen bij een importeur en/of fabrikant.

De scootmobielman staat garant voor een uitgebreid assortiment aan scootmobiel onderdelen en uitstekende service. Dat maakt De Scootmobielman tot een geschikt adres voor al uw benodigdheden en wensen aan uw scootmobiel.

De Scootmobielman is een merk onafhankelijke reparateur. De Scootmobielman levert daarom elk onderdeel wat nodig is!